Biztonsági rendszer összeállítása

Cégünk egyik fő profilja különböző biztonsági feladatok ellátásának támogatása, legyen szó akár polgári célú - főként vagyonvédelemmel vagy rendezvénybiztosítással kapcsolatos - védelmi feladatokról, akár különböző kormányzati szervek védelmi munkájáról. Szolgáltatásunk lényege, hogy különböző előremutató technológiákkal, drónokkal és mesterséges intelligenciával végzünk megfigyelési, ellenőrzési, területbiztosítási munkát.

Területek

katasztrófa-elhárítás, tűz- és árvízvédelem
kárterület-felmérés támogatása
rend- és honvédelem
határvédelem támogatása  
bűnüldözés, igazságszolgáltatás
bűnügyi helyszín gyors felmérésének és állapotrögzítésének támogatása
kutatás, mentés és műszaki mentés
eltűnt személyek azonosításának támogatása

Megoldásunk önmagában is alkalmazható, de akár integrálható partnereink meglévő, hagyományos biztonságtechnikai rendszereibe is. Ebben az esetben drónunk képe plusz biztonsági kameraként szolgál a meglévő kamerák mellett.  Kétféle módon tudunk légi felügyeletet nyújtani. Előre beprogramozott repülési sémák alapján járőröző drónnal vagy helyhez kötötten, folyamatos megfigyeléssel.

Rendszerünk felépítése

A helyhez kötött megfigyelés során drónunk – igény esetén akár egyszerre több drónunk is - egy speciális elektromos kábel segítségével akár 12-16 órán keresztül folyamatosan képes légi felvételek készítésére.  A felvett képi adatokat saját fejlesztésű Loricatus közvetítő egységünk segítségével már a helyszínen, élőben tudjuk sugározni. Emellett a beépített mesterséges intelligenciával, előre megadott paraméterek alapján automatikusan tudjuk elemezni. Ilyen paraméter lehet például az arc- vagy rendszámfelismerés, az automatikus riasztás vagy az automatikus területfelügyelet.

Kapcsolódó termékünk

Biztonsági rendszerünk fontos része saját fejlesztésű drónos közvetítő egységünk. A drónok által készített képi adatokat (HDMI jeleket) az eszközbe beépített, általunk fejlesztett stream egység segítségével már a helyszínen, élőben lehet közvetíteni, és a szintén beépített mesterséges intelligenciával automatikusan elemezni.

Részletek

Nézd meg legutóbbi biztonsági munkánkat!

esettanulmány: A budai Vár Oroszlános udvarának drónos felügyelete

A cél az Oroszlános udvarban folyó munkálatok során a biztonsági őrök munkájának támogatása volt. Emellett folyamatosan, élőképen kellett ellenőrizni az építkezésen a mellény- és sisakviselést, illetve a szállítmányok mozgását.

Részletek...

Kérj ajánlatot!

Biztonsági rendszerünk fontos része saját fejlesztésű drónos megfigyelési egységünk. Aenean in sollicitudin lacus. Curabitur eu porttitor est. Donec aliquam sodales purus, eu semper urna.

Ajánlatot kérek
Holman Ágoston
ügyvezető

Egyedi projekteket valósítunk meg! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Oszd meg velünk, hogy melyik szakterületen, és milyen jellegű kockázatelemzési, adatgyűjtési támogatásra lenne szükséged, hogy személyre szabott termék- és szolgáltatáscsomagot tudjunk kialakítani számodra.

Kapcsolat