Egyéb iparágak
munkájának támogatása

Mezőgazdaság, természetvédelem

Drónos légi adatgyűjtéssel és földi lézerszkenneléssel számtalan módon tudjuk hatékonyan támogatni a mezőgazdasággal és természetvédelemmel kapcsolatos feladatokat. Lehetőség van például a termőterületek hatékony és gyors optikai áttekintésére, illetve a növénykultúra változásainak folyamatos nyomonkövetésére. Ezeknek a felvételeknek az elemzésével támogatni lehet a terméshozam és a termésminőség javítását, hosszú távon csökkenteni lehet a mezőgazdasági műveletek időigényét, ezáltal a működési költségeket is. Drónokkal végezhető továbbá rovar- és kártevőirtási tevékenység, vagy könnyebben felmérhetőek akár a vadkárok is.


Olvasd el kapcsolódó cikkünket!
Hogyan támogathatják a drónok a gazdaságod működését?
Körvetítő rendszerünk hozzájárulhat a termés lopásának megelőzéséhez is.
Tudj meg többet biztonsági szolgáltatásunkról!

Megnézem...

Energiaszektor

A különböző energiaforrások – mint például a napkollektorok vagy a szélerőművek -  telepítésekor és karbantartásakor sok esetben szükség van a munkálatok légi támogatására. Drónjainkkal kiválthatóak olyan megszokott módszerek, mint az ipari alpinisták alkalmazása vagy a helikopteres megfigyelés. Megoldásunkkal rugalmasabban és költséghatékonyabban tudjuk támogatni ezeket az állapotfelmérési műveleteket.


Olvasd el kapcsolódó cikkünket!
Hogyan használják a drónokat napelem farmokon?

Geodéziai felmérés

Légi- és földi adatgyűjtési eljárással számos földmérési, geodéziai, kataszteri és topográfiai feladatot tudunk időtakarékosan és költséghatékonyan támogatni. A megrendelő igényétől függően felszín- és domborzatmodell előállítására van lehetőség, amelyen a terepviszonyok, terepi adottságok (lejtés, kitettség, épületek helye, földterületek határa stb.) konkrét értékek szerint vizsgálhatóak. Ezen felül az általunk nyújtott termékek alkalmasak a földfelszín felett található tereptárgyak tulajdonságainak lekérdezésére (elhelyezkedés, kiterjedés, magasság, térfogat, felszín stb.), földterületek és telkek geodéziai vizsgálatára, valamint a földfelszín alatt található területek (például bányák) felmérésére.


Olvasd el kapcsolódó cikkünket!
A drón fotogrammetria alternatívája lehet a klasszikus földmérési technikáknak??

Élőkép online közvetítése

Megfigyelési egységünk segítségével képesek vagyunk valós idejű, nappali és éjszakai videókép sugárzására SD vagy HD minőségben. Ezáltal támogatni tudjuk szabadtéri rendezvények, események online közvetítését.

Kapcsolódó termékünk

Nézd meg saját fejlesztésű drónos
megfigyelési egységünket!

Részletek

Kérj ajánlatot!

Biztonsági rendszerünk fontos része saját fejlesztésű drónos megfigyelési egységünk. Aenean in sollicitudin lacus. Curabitur eu porttitor est. Donec aliquam sodales purus, eu semper urna.

Ajánlatot kérek
Holman Ágoston
ügyvezető

Egyedi projekteket valósítunk meg! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Oszd meg velünk, hogy melyik szakterületen, és milyen jellegű kockázatelemzési, adatgyűjtési támogatásra lenne szükséged, hogy személyre szabott termék- és szolgáltatáscsomagot tudjunk kialakítani számodra.

Kapcsolat