Lézerszkennelés

Lézerszkennerünk segítségével gyors, hatékony és precíz térbeli adatgyűjtésre vagyunk képesek beltéren és kültéren egyaránt.

A technológia a lézersugarak visszaverődésén és távolságmérésen alapszik. A felmérés során több millió pontból álló 3D színes pontfelhő készül a szkennelt objektumról. A lézerszkenneltpontfelhő a készített realisztikus panorámafotók fuzionálásával olyan valósághű képet ad, ami milliméter pontossággal elemezhető.

Elsősorban építészeti, mérnöki, valamint térinformatikai szakterületek számára, rekonstrukciós célokra, kárfelmérési térképekhez biztosítunk nagypontosságú adatbázist.Emellett számos egyéb iparág munkájához tudunk hozzájárulni, ahol olyan térbeli geometriai információk kinyerésére van szükség, mint például hossz-, magasság-, felület- vagy térfogatszámítás.  

A 3D pontfelhőn túlmenően igény szerint ortofotó, 3D mesh modell, metszetek, intenzitásképek vagy akár 360°-ban bejárható, 4K panorámaképek készítésére is van lehetőség.

Nézd meg legutóbbi
lézerszkennelési munkánkat!

esettanulmány: Esztergomi Bazilika kupolájának kárfelmérése

Az Esztergomi Bazilika felújításának során a restaurátorok munkájához szükség volt még az állványzat megépítése előtt a tambur és kupola egységének kárfelmérésére. Erre a pontos 3D kártérkép a legalkalmasabb, amit lézerszkenner segítségével lehet elkészíteni.

Részletek...

Kérj ajánlatot!

Biztonsági rendszerünk fontos része saját fejlesztésű drónos megfigyelési egységünk. Aenean in sollicitudin lacus. Curabitur eu porttitor est. Donec aliquam sodales purus, eu semper urna.

Ajánlatot kérek
Holman Ágoston
ügyvezető

Egyedi projekteket valósítunk meg! Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Oszd meg velünk, hogy melyik szakterületen, és milyen jellegű kockázatelemzési, adatgyűjtési támogatásra lenne szükséged, hogy személyre szabott termék- és szolgáltatáscsomagot tudjunk kialakítani számodra.

Kapcsolat