Szolgáltatásaink a BIM,- Drone,- Scanner,- AI,- GIS módszerek alapján épülnek fel.

BIM és FELMÉRÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

A távérzékelés- és az adatvizualizáció-szolgáltatások eszközei: a Drone, a Lézerszkenner és a felmérési tervek

BIM modell

"Ha már kötelező, legyen valami haszna is"

BIM modellt készítünk Ügyfeleink megbízására, és megtanítjuk, hogy kell kezelni.


 

Légifotózás és filmezés

"Ezt nem vettem volna észre!"

Drón segítségével légifotókat készítünk modellezéshez területekről és építményekről.


 

 Tervektől eltérő kivitelezés jelentése 

"Ez nem a jövő, ez a jelen!"

A GIS műszereink és a rendszeres helyszíni jelenlét segítségével a valóság tervtől való eltérését mutatjuk meg.

Ortófotó készítés

"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj"

A területről pontosan, felülről készítünk fotókat, hogy térképként lehessen látni a világot, és ezt geodéziai adatokkal látjuk el.

AI alapú adatfeldolgozás

"Ne igázzon le az AI, hanem használd ki!"

Az AI alapú adatfeldolgozás segítségével mutatjuk ki ügyfeleinknek a kérdéses információkat.

Megvalósulási terv készítés

"Szép épülethez rendezett dokumentáció dukál"

Az átadás-átvételi folyamat idején elkészítjük a záró dokumentációt és terveket valamint modellt, a tervanyagokat ellátjuk tartalmi információkkal is, hogy az épület üzemeltetője, és karbantartója elégedett legyen.


Térinformatika az építőiparban

Milyen piaci előnyöket szerez, aki 3D-s felmérést vesz igénybe?

Az építőiparban a verseny egyre feszesebbé válik, és az innováció kritikus tényezővé válik a piaci előny megszerzésében. A térinformatika, különösen a 3D-s felmérések alkalmazása olyan lehetőségeket kínál, amelyek segíthetnek a vállalkozásoknak versenyben való előrelépésben.

A drónok és speciális szkennelési technológiák, mint például a Scan, lehetővé teszik az építési területek és létesítmények gyors és pontos feltérképezését. Az AI (mesterséges intelligencia) alapú analitikák segítségével ezekből az adatokból értékes információk nyerhetők ki, amelyek pontosabb tervezést és hatékonyabb munkafolyamatokat tesznek lehetővé. A Loricatus Kft. lehetővé teszi Önnek, hogy ez nem csak egy jövőbeli álom, hanem napjaink valósága legyen.

Az építőiparban a BIM (épületinformációs modellezés) alkalmazása tovább növeli a hatékonyságot és a pontosságot. A 3D-s felmérések lehetővé teszik az épületek és létesítmények részletes digitális modellezését, ami precíz tervezést és kivitelezést eredményez.

A 3D-s felmérések és a térinformatika számos piaci előnyt kínál az építőipar szereplői számára. Az elsődleges előny a pontosság, amely lehetővé teszi a tervezők és kivitelezők számára, hogy pontosabb és kiszámíthatóbb projekteket hozzanak létre. Ezáltal csökkennek a költségek és növekszik a profit.

Emellett a térinformatika segítségével a projektek gyorsabban és hatékonyabban hajthatók végre, ami időt és erőforrásokat takarít meg a vállalkozásoknak. Ezáltal versenyelőnyt szerezhetnek a piacon és növelhetik ügyfélelégedettségüket.

Összességében a térinformatika és a 3D-s felmérések kritikus jelentőségűek az építőiparban, és azoknak a vállalkozásoknak, akik ezeket az eszközöket felhasználják, számos piaci előnyt nyújthatnak, beleértve a nagyobb pontosságot, hatékonyságot és profitot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk, hogy ÖN is a Siker útjára lépjen!

---

A BIM az angol Building Information Modeling rövidítése, amely magyarra Épületinformációs Modellezésként fordítható (ám a szakmában általában mindenki BIM-ként hivatkozik rá).


VERSENYELŐNYÖD LEHETŐSÉGEI

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!