Füzéri Vár Modellezése

2024.04.24

A Megrendelő nehézsége:

  • A Füzéri vár fenntartója és az Önkormányzat szerette volna a kiállítását fejleszteni, mert a látványosságokon mindig lehet fejleszteni.

Megrendelői haszon:

  • Kiállítási produkcióként évi 5.000.000. Ft bevételt generált

Hatékonyság növekedés:

  • +15%
Füzéri vár
Füzéri vár

A Projekt leírása:

Az elmúlt évszázadokban gyökerező kulturális és történelmi örökségünk, mint a Füzéri vár, mindig is kihívásokkal és lehetőségekkel teli terület volt. Azonban, a múlt értékeinek megőrzése és továbbadása mindig is alapvető fontosságú volt számunkra. Ebben a küldetésben segítettek nekünk olyan vállalkozó szellemű cégek, mint a Loricatus, akiknek a hozzájárulása elengedhetetlen volt.

A Füzéri vár fenntartójaként és az Önkormányzat képviseletében szerettük volna továbbfejleszteni a vár kiállítását, hiszen mindig van hova előre lépni és fejlődni. Azonban, a fejlesztési tervek megvalósítása komoly kihívást jelentett volna számunkra, ha nincs a Loricatus, akik megmutatták, hogy a technológia és az innováció ereje milyen csodákat vihet véghez.

A Loricatus drónjai és műszaki felmérései olyan hatékonysággal és pontossággal segítették a fejlesztéseket, amelyeket korábban elképzelni sem tudtunk. Ennek köszönhetően a kiállítási produkciók éves bevételében jelentős növekedést tapasztaltunk, és a hatékonyság is emelkedett 15%-kal.

Ezért szeretném kiemelni és köszönetet mondani a Loricatusnak, hogy segítettek minket a múltunk megőrzésében és a jövőbe vezető út kijelölésében. Az ő segítségükkel léptünk előre a kulturális és gazdasági fejlődésünk útján.

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!