Igazságügyi Palota Homlokzati Bontási terv

2024.04.24

A Megrendelő nehézsége:

  • A kőhomlokzatot el kellett bontani ideiglenesen úgy, hogy ne sérüljenek a kövek, majd újra visszaépíteni. Az eredetileg sérült köveket pedig javítva visszaépíteni. Ehhez a feladathoz nagyon precíz felmérésre volt szükség

Megrendelői haszon:

  • 10 mérnöknap költségét takarították meg / kb. nettó 8.250.000 Ft
  • precíz gyártmányterv
  • tökéletesen legyártott szerkezetek

Hatékonyság növekedés:

  • +35%
Igazságügyi Palota
Igazságügyi Palota

A Projekt leírása:


A Loricatus ismét a technológiai fejlődés élén járva, megoldotta egy újabb összetett feladatot, melyben a felmérés és dokumentáció kulcsszerepet játszott. A Megrendelő által felvetett nehézség egy monumentális kőhomlokzat ideiglenes bontása és az eredeti kövek pontos visszaépítése volt, miközben azok integritása sértetlen marad.

A Loricatus drónjainak és precíziós szkennelési technológiájának köszönhetően sikerült a homlokzatot tökéletesen felmérni, minden egyes követ pontosan dokumentálni, így biztosítva azok későbbi visszahelyezését. Ezáltal a feladat nemcsak kivitelezhetővé, hanem hatékonyabbá is vált.

A Megrendelő örömmel tapasztalta, hogy a Loricatus segítségével 10 mérnöknap költségét takarították meg, ami nettó 8.250.000 Ft megtakarítást jelentett. A Loricatus által készített precíz gyártmánytervek és a tökéletesen legyártott szerkezetek pedig biztosították, hogy a projekt minden szakasza zökkenőmentesen haladjon előre.

A hatékonyság növekedése pedig lenyűgöző, hiszen a Loricatus technológiai megoldásai révén a projekt teljesítése 35%-kal hatékonyabbá vált, mint korábban. Ez a siker nemcsak a Loricatusé, hanem mindenkié, aki hisz a technológia és az innováció erejében


Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!