Történet a Budavári Hauszmann Programról

2022.07.01

A Megrendelő nehézsége

  • A Budavári projektek hosszan elnyúlnak és hatalmas ingatlanvagyont képviselnek, amely üzemeltetése rendkívüli kihívásokkal és feladatokkal látja el a karbantartókat. Minden egyes fal belsejéről ismerni kell a geometriát, és hogy mit is rejt pontosan. Kell egy megbízható cég, aki vállalja azért a felelősséget, hogy napról napra, hétről hétre jelen legyen a felújításokon és az építkezéseken, és azokat precízen dokumentálja.

Megrendelői haszon

  • Felbecsülhetetlen Nemzeti adat

Hatékonyság növekedés

  • +60%
Szerkezetkész palota
Szerkezetkész palota

A Projekt leírása

A Budavári projektek hosszú éveken át tartó kihívások elé állítják azokat, akik a nemzeti örökségünk megőrzéséért küzdenek. Az ingatlanok óriási területet fednek le, és azok üzemeltetése tekintélyes feladat. 

"Azonban a vállalkozások között csupán egy olyan cég emelkedett ki, amely nem csak vállalta ezt a feladatot, de magára vállalta az ezzel járó felelősséget is. A Loricatus a haza iránti elkötelezettséggel, páratlan szakértelemmel és kiterjedt technológiai képességeivel vállalta azt a feladatot, hogy napról napra jelen legyen a Budavári felújításokon és építkezéseken, és mindezt rendkívül alaposan és precízen dokumentálja.

Az ő szakértelmük és hozzáállásuk nélkül nem tudtuk volna biztosítani azt a szintet, amit most elértünk. A megrendelői haszon, amit ebben a folyamatban elértek, felbecsülhetetlen. Az általuk összegyűjtött nemzeti adatok és azok a dokumentumok és ismeretek, amelyeket hagytak maguk után messze túlmutatnak a materiális értékükön.

A felbecsülhetetlen immateriális értékteremtés mellett materiális hatékonyságnövekedés is mérhető volt a közös projektünk során. A Loricatus szolgáltatásaival (legyen az a felmérés vagy akár a döntéstámogatási módszereik) hozzávetőlegesen 60-70%-kal hatékonyabban tudtunk működni, mint korábban hasonló projekteken."

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!