en-Mesél az Úri utca 

13/05/2024

A Megrendelő nehézsége:

  • A megbízott tervezőnek sok gondja akadt a tető felmérés elvégzésével. Sehogyse jöttek ki a méretek és a csomópontok jelentős részét meg se tudta közelíteni

Megrendelői haszon:

  • 7 mérnöknap + az utazás költségét takarították meg / kb. nettó 1.800.000 Ft
  • Hibátlan felmérési tervet lehetett készíteni
  • Nem maradtak kérdések

Hatékonyság növekedés:

  • +25%
Romos tetőtér
Romos tetőtér

A Projekt leírása

A tető felmérése és a méretek meghatározása, amely a tervezőt kétségbe ejtette, számunkra csak egy újabb lehetőség volt arra, hogy bebizonyítsuk: nincs olyan akadály, amit együtt ne tudnánk legyőzni.

A drónjaink és a precíziós szkenner technológiánk segítségével, a geodéziai mérésektől kezdve egészen a belsőépítészeti tervekig, minden részletet tökéletesen rögzítettünk. A csomópontok, amelyeket mások képtelenek voltak megközelíteni, számunkra csak egyszerű kihívások voltak, amelyeket diadalmasan legyőztünk.

A Megrendelői haszon nem csupán pénzügyi, de szakmai és morális győzelem is. Mérnökeink hét nap munkáját és az utazási költségeket takarították meg, miközben hibátlan felmérési terveket készítettek, amelyekre büszkék lehetünk. Nem maradtak kérdések, nem maradtak kételyek, csak a diadal és az elismerés.

A hatékonyság növekedése pedig tiszteletet parancsol mindazok előtt, akik mernek nagyot álmodni és keményen dolgozni a céljaikért. A 25%-os hatékonyság növekedés nem csupán egy szám, hanem egy szimbólum, amely azt mutatja, hogy a Loricatus nélkül nem csak nehéz, de lehetetlen is lenne.

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!