en-Napelempark tervezésének banánhéjai

13/05/2024

A Megrendelő nehézsége:

  • A napelempark terve nem a megvásárolt telekre volt tervezve. További problémaként jelentkezett, hogy a telken volt egy épület is, ami leárnyékolt. Nem volt ismert, hogy melyik évszakban hova vet árnyékot ez az épület. Ha ez nem lenne elég, az is nehézségként jelentkezett, hogy volt egy gázvezeték a telken, amiről nem volt előzetes adatuk.

Megrendelői haszon:

  • 33 mérnöknap + kiszállások költségét takarították meg / kb. nettó 8.200.000 Ft
  • földhivatali adatokkal összeegyeztetett terv
  • árnyékvizsgálat
  • geodéziai kitűzés
  • jól elhelyezett napelem mező

Hatékonyság növekedés:

  • +86,5%
Napelem és Loricatus
Napelem és Loricatus

A Projekt leírása:

A napelempark terve a valóság és a lehetőségek közötti szakadékba zuhant, mint egy nehezen kordában tartható vad paripa, és a homályba burkolózott, mint az éj sötét palástja.

De a Megrendelő nem hagyta magát elnyelni az árnyak sűrűjében. A drónok és a lézerszkennerek fénnyel törték át a sötétséget, és megtörve a homályt, új távlatokat nyitottak az ismeretlen előtt. A GPS és a geodéziai mérések a térképek új területeit hozták a felszínre, míg a Loricatus Kft. mérnökei bölcs vezetéssel vezették a Megrendelőt a biztonságos kikötők felé.

Az eredmény csodálatra méltó volt: a Megrendelő sikeresen navigált az árnyak mélyén, megtakarítva 33 mérnöknapot és a kiszállások költségeit, miközben a földhivatali adatokkal összeegyeztetett tervet és az árnyékvizsgálatot tökéletesen kidolgozták. A jól elhelyezett napelemmező pedig a fényt és a meleget hozta az ismeretlen sötétségében is, új reményt és életet hozva az építés sötét árnyai közé.

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!