en-Rózsadombi Olasz konyha(Bútor)

13/05/2024

A Megrendelő nehézsége:

  • A lakás tulajdonosa egy Olasz konyhatechnológiai céggel terveztette és gyártatta a konyháját. Az olasz tervezőknek nem volt lehetősége magyarországra utazni a helyszín felmérésére.

Megrendelői haszon:

  • 2 mérnöknap + repülő út + szállás költségét takarították meg / kb. nettó 1.260.000 Ft
  • Precíz és pontos felmérési modell
  • Átlátható és gyors felmérési adatok

Hatékonyság növekedés:

  • +99,5%
Precízen felmért konyha
Precízen felmért konyha

A Projekt leírása:

Amikor megkeresett minket a Tervező, mint a viharos olasz tenger, álltak az utunkba a nehézségek. A lakás tulajdonosa egy olasz konyhatechnológiai céggel terveztette és gyártatta a konyháját. Az olasz tervezőknek nem volt lehetősége magyarországra utazni a helyszín felmérésére, így az ismeretlen belsőépítészeti szerkezetek árnyai alatt rejtőzött a kérdés: hogyan fogunk megbirkózni a helyzet szeszélyeivel?

De a Megrendelő nem hagyta, hogy az akadályok megállítsák. A Loricatus a drónok és a legújabb szkennelési technológiák új fényt hoztak a sötétségbe, és áttörték a homályt, hogy kinyissák a lehetőségek kapuját. Az AI technológia és a precíz felmérési modellek átláthatóvá és gyorsabbá tették a folyamatot, miközben a hatékonyság növekedett, mint a tenger hullámai.

Az eredmény lenyűgöző volt: a Megrendelő sikeresen navigált az olasz konyhatechnológia útvesztőiben, megtakarítva 2 mérnöknapot, a repülő út és a szállás költségeit, miközben precíz és pontos felmérési adatokkal lett gazdagabb. Ez az epikus küzdelem olyan volt, mint a tengeri hajósoké, akik áthajóztak a viharos tengeren, hogy felfedezzék az ismeretlen partjait és győzelmet arassanak az árnyak felett.

Fantasztikus konyhát szállított az olasz gyártó és díjnyertes vacsorát fogyaszthattunk el a munka megünnepléseként.

Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!