en-Szentháromság téri katasztasztrófa elhárítás

13/05/2024

A Megrendelő nehézsége:

  • Az építkezés szomszédos tűzfala el kezdett omlani. A geodéták fizikailag nem tudták megmutatni, hogy hol van a neuralgikus pont. Lehetetlennek tűnt megállapítani, hogy milyen károk elé nézünk és az elhárítás stratégiáját sem tudták adatok nélkül létrehozni.

Megrendelői haszon:

  • Nem omlott le az épület.
  • A havária helyzet elhárítási stratégiája megoldódott.
  • Kiderült, hogy hol van a problémás csomópont.

Hatékonyság növekedés:

  • +45%
Szentháromság tér és Mátyástemplom
Szentháromság tér és Mátyástemplom

A Projekt leírása:

Az építkezés csataterén a Megrendelő szembesült a váratlan veszéllyel: a szomszédos tűzfal omlásával. A geodéták képtelenek voltak fizikailag lokalizálni a hibapontot, ami hatalmas kihívást jelentett az elhárítási stratégia kidolgozásához. A károk mértéke és a megoldás kulcsa adataik hiányában rejtve maradt.

De a Megrendelő nem hagyta, hogy az árnyak elnyeljék. A modern technológia és a drónok bevetése megtörtént a Loricatus által, hogy részletesen rálássanak a helyzetre. A lézerszkenner precíziójával az átlátható és pontos adatok gyorsan és hatékonyan biztosították a problémás csomópont azonosítását. Ez a modern csoda megadta a választ, amire mindenki várt, és lehetővé tette az elhárítási stratégia kidolgozását, mielőtt túl késő lett volna.

Az eredmények meglepőek voltak: Az épület megmenekült a veszélytől, és a kritikus hiba detektálása révén az elhárítási stratégia tökéletesen kidolgozottá vált. A modern technológia és a precíz felmérés eredményeképpen a Megrendelő sikeresen navigált az építkezés váratlan veszélyeivel szemben a Loricatus támogatásával, biztosítva ezzel a projekt sikeres lezárását.


Ez a gomb vezet Téged a feszültségmentes kooperációk világába!